liyanasiparasit.blogspot.com

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
believe me ! i am not that simple girl you thought i will be. i am indifferent.

Libella's facebook

kakikakirajinblog

My Bias

Loading...

Saturday, May 21, 2011

missing you ?

tengok atas nampak entry,hari ni ctew ttg diri
yang semalam mimpi
si skandal hati 

takde lah suke sgt gan skandal ni.
*mati kalau si mr bunny tau.
hee.
yang pelik ni.
tibetibe je mimpi ttg de.
kenapa?
mengapa ?
entah lah.
orang kata kalau kita mimpi seseorang tu tibetibe meaning that he/she misses you?
betul ke ?
so HE miss me ?
well,
i am the one who tak contact de da.
why ?
because I LOVE MR BUNNY SO SO MUCH !

tanak sakit kan hati mr bunny da.
orang kate kalau kapel dah lame jgn lah main kayu tiga atau lapan.
tapi kdg2 hati akan cepat berubah.
*perkara biasa
tapi cinta maseh pada mr bunny.
cuma skandal tu sukesuke je.
tak pernah terlintas nak bersama dgn si skandals tu.
opps ! lupa.
ade dua yer mr skandal.
hee.
*jahat rase nyer.
tapi skang da tak wat da.
da tobat da.
sayer sygg awak je mr bunny :)

p/s : pada mr scandals. i am truly not actually forgetting you.but day by day i am sure enough. i can easily to not remembering you anymore :) and happy with that XD

No comments:

Post a Comment